Copyright © All rights reserved. 2017. Made ByHub Busch.  Terms of use  |  Privacy policy

  Roermondseweg 119,

6111 AS Sint Joost,

0475-411336 of 06-41823057.


 +31.641.823.057

Voor gitaarlessen en voor advies aankoop/inkoop gitaar,

Hub Busch.

Gitaarlessen:

 

De gitaar is een instrument dat uitermate geschikt is voor alle stijlen en soorten muziek, denk aan grunge, jazz, rock, pop, punk, blues, heavy metal, enzovoorts.

Relatief goedkoop en in zeer verschillende kleuren, vormen en materialen te koop.

Het bespelen van dit instrument vereist enige kennis en vaardigheid.

Wij verzorgen gitaar lessen.

Beginnende jonge gitaristen zijn vaak nog zoekende naar de diverse stijlen, dit bepaalt natuurlijk ook het type gitaar, klassiek- , folk- of elektrische gitaar.

De gitaarlessen vinden plaats in een mooie separate lesruimte, waar Mark Vergoossen en Ferry Duijsens individuele gitaarlessen geven. Deze beide gepassioneerde gitaristen beheersen vrijwel alle muziekstijlen en brengen deze vakkundig over op enthousiaste leerlingen.

Met iedere leerling starten wij een traject, rekening houdend met wensen en talent.

Wij streven voor een op zo ontspannen mogelijke manier gitaar te leren spelen

  


Leeftijd?

 

Wij stellen een vanaf leeftijdgrens van zeven jaar, dit vanwege enkele praktische zaken.

Voor de meeste kinderen van deze leeftijd is het best moeilijk om een half uur voldoende geconcentreerd te blijven. Verder is natuurlijk ook van belang de lees- en schrijfvaardigheid op deze leeftijd. Uitzonderingen zullen er altijd zijn, deze lossen wij in goede samenspraak op. Er is geen maximum leeftijdsgrens.

Voor kinderen vanaf deze leeftijd zijn er aangepaste gitaren, de zogenaamde driekwart gitaar en zelf een halve gitaar. Deze zijn in verhouding driekwart of half zo klein als een ‘gewone’ gitaar en sinds enige tijd best betaalbaar.

 

 Kosten en vakantie

 

Wij verzorgen individuele gitaar lessen, dat is een op een, leraar en leerling, geen groepsles. Verder is er de mogelijk met vriend of vriendin samen, een aan elkaar aansluitende, les te nemen, dus in totaal 1 uur les.

De lessen van Mark Vergoossen zijn vanaf maandag tot en met vrijdag, gedurende 13.00 tot 21.00 uur en vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Ferry Duijsens geeft gitaarles op woensdag en donderdag van 13.00 uur tot 22.00 uur.

Het tarief bedraagt vanaf 15,00 EURO, per les, welke 30 minuten duurt.

Men betaalt 4 lessen vooruit. De vakantieperioden zijn gelijk aan die van het schoolonderwijs

Echt/Susteren en omgeving.

In de maanden juli en augustus is er een zomerstop. De personen die zich aanmeldingen gedurende deze periode contacteren wij eind augustus en begin september.

 

Proefles

 

Als extra service is er de mogelijkheid voor een proefles, kosten 17,50 euro, beginners geven wij de kans om zonder verdere verplichtingen een gitaarles te nemen. Als dit bevalt, is er de mogelijkheid voor een vervolg. Er kan na deze proefles in goed overleg met de leraar, vaste dag en tijd, vervolg lessen afspreken. De eerste lessen letten wij vooral op een goede speel houding, het stemmen van een gitaar, basis akkoorden en natuurlijk onderhoud van dit instrument.

.

Aanmelden gitaarlessen : Klik hier.